About Arrr Fantasy

EpicCon-2020-1393

Arrr Fantasy

Over ons: wat we doen

Arrr Fantasy is ontstaan uit de wens om betaalbare, ambachtelijke kostuums voor de LARP wereld te creëren. Wat begon als een kleine onderneming in leerbewerking, is inmiddels uitgegroeid tot je one stop shop voor LARP, re-enactment en cosplay outfits. Niet alleen bieden wij goedgekeurde LARP-wapens, kwalitatief-hoogwaardige kleding en allerlei accessoires die je kostuum compleet maken, onze specialiteit is het maken van custom producten van leer. Hierbij kun je denken aan armor, maar ook aan wapenhouders, tassen, handgebonden boeken en nog veel meer. We werken graag samen met jou aan dat ene speciale item dat jouw personage tot leven zal brengen! Kom vooral eens langs onze stand op één van de vele evenementen waar wij aanwezig zijn, of stuur een e-mail of Facebookbericht om te overleggen over de mogelijkheden.

Daarnaast geven wij ook riddershows. Meer hierover kun je lezen op de website. Ook hier geldt dat we in overleg graag ons programma aanpassen aan de wens van de klant. Neem gerust eens contact met ons op!

Wie wij zijn

De oprichter van Arrr Fantasy is Arvid van Ulzen. Door zijn ervaring met toneel en de middeleeuwse krijgskunst ontstond een passie voor het maken van mooie kostuums. Na dit een tijd als hobby gedaan te hebben wilde hij graag zijn opgedane vaardigheden inzetten om ook anderen te kunnen voorzien van kostuums die niet zomaar in een winkel te koop zijn. Hij is er dan ook heel trots op dat al zijn creaties uniek zijn!

Sinds Arrr Fantasy de stap heeft gemaakt naar professioneel bedrijf is het team versterkt met Alex Werner-Oosterhout. Hij is de bedenker van het klantenbeleid en heeft heel veel ervaring in de retail, maar draagt vooral de LARP, re-enactment en cosplay wereld een warm hart toe. Voor advies over de juiste aankleding voor je personage kun je altijd bij hem terecht.